Разстреляната банкерка Павлинка Йовчева остави две деца сираци – син и дъщеря. В момента живеят в САЩ, но ще се върнат тук за погребението, разкриха хора от Айтос, където започва банковата ѝ кариера.

Нейни близки разказват, че в „Булбанк” са я смятали за много ценен кадър, заради високите резултати, постигани по време на работния процес. Именно заради това я избират да оглави клона в Бургас, където се прехвърля от Айтос. До този момент съпругът ѝ Йовчо е бил директор на ОП „Автотранспорт” в малкия град.

Местните от Айтос изказват противоречиви мнения за нея. Според едни била добродушна и разбрана жена, но според други с твърде високо самочувствие.pawlina

“Понякога се държеше доста грубо, помня когато работеше тук в нашата банка. Беше безпардонна и нагла, обиждаше. Когато на някой се случеше да просрочи задълженията си въобще не се интересуваше какво се случва с човека и семейството му, интересуваха я само парите”, казват местни. В Бургас обаче са на противоположното мнение и разказват, че е била изключително уважителна към всеки клиент.

Убиецът на Павлинка– превъртял военен

Арестуваният за разстрела Любомир Симеонов направи пълни самопризнания пред разследващите полицаи. Струпване на неприятности в работата и личния му живот взели разсъдъка му и в един момент буквално откачил. Когато му отказали 1.5 милиона лева за възраждане на бизнеса с билки чашата преляла. Наскоро банката е завела дело за невърнат дълг в размер на 300 бона. Разделен е и със съпругата си.

Източник:skandalno.net