В действителност светещият обект прилича на летящите чинии от филмите – с много кръгли светлини отдолу.

Снимка на НЛО, правена по време на бурите торнадо, които заляха Средния запад пред два дни, се разпространява в социалните мрежи.

Фотосът първоначално бе качен в YouTube канала на един от най-върлите фенове на уфологията, наричащ себе си Ловец на извънземни, видя Razkritia.com. По думите му снимката му е изпратена лично от очевидеца, който успял да заснеме огромната светеща летяща чиния в раздиращото се от бури небе.nlo

Какво всъщност се вижда на снимката? В действителност светещият обект прилича на летящите чинии от филмите – с много кръгли светлини отдолу и в конусовидна форма.

Изглежда сякаш НЛО-то лети доста ниско. Снимката е правена от Арон Мохамед в Чикаго, който се кълне, че е автентична и самият той останал шокиран от това, което вижда.

Припомняме, че вечерта на 17 ноември (когато е заснето и НЛО-то) Средният запад е връхлетян от близо 50 бури торнадо. Десетки загинаха, има много ранени, полетите бяха анулирани. Бурите връхлетяха 10 щата в Средния запад, щетите са огромни.

Според широко разпространена теория на конспирациите всички природни бедствия могат да бъдат предизвикани изкуствено чрез климатично оръжие, наречено HAARP. Пак според привърженици на уфологията, HAARP е създадено именно от извънземните.

Източник:razkritia.com