Уфорог потвърди теорията, че Обама се контролира (или идва) от Планетата на рептилите!

Извънземен контролира президента на САЩ!

Поредното скандално твърдение не е на някой дежурен хахо-любител на конспирациите или маскиран зад ник интернет-потребител.

извънземно-обамаУфологът Скот Уоринг скандализира мрежата като публикува клип от конференция Барак Обама.Там, наред с репортери, оператори, охрана и служители се вижда мъж с особена (меко казано!) външност.Наблюдателят е огромни вдлъбнатини за очи, странен нос и сви цвят на кожата. Човек би си помислил, че носи маска, ако на тепловизор температурата на тялото не е отчетена като доста по-ниска, отколкото на земляните. На пръв поглед това е агент от службите за сигурност, сканиращ тълпата с метален детектор.Уфологът вярва, че това е представител на планетата на рептилоид или робот, който по телепатия подава думите на речта му. В същия момент Обама обяви, че САЩ са готови на всичко, за да няма Иран ядрено оръжие.Любопитното е, че в залата сякаш не забелязват съществото. Уоринг е убеден, че само цифровата видеокамерата е разкрила загадката, защото чрез нея се виждат неща, които не биха се видели с невъоръженото око.

В мрежата и специализираните предавания често се лансира тезата, че Световния елит идва от Планетата на рептилите или поне се ръководи от там. Освен това Обама редовно се „посещава” от „зелени човечета” и „летящи чини”. По време на предизборната му кампания преди пет години, телевизионният канал MSNBC показа летяща чиния. Преди четири години – също, на получаването на Нобеловата награда беше заснет диск, а само преди два месеца диск с два огъня кръжеше над монумента във Вашингтон.

От: Надежда Димитрова                    Източник:razkritia.com