И ето, както всеки ден, така и днес се появи пикантна информация за другаря СергейДмитриевич Станишев.

В момента страната е в критично положение, хората няма какво да ядат, други се палят, а трети просто са се примирили. Това ли е нашата Родина?
България е разкъсана от протести. Всеки казва мнението си, но никои от депутатите не иска да чуе гласа им. Парламентът взема своите решения без дори да се вслуша в ядосаните демонстранти.
Това ли е демокрацията, за която всички управляващи говорят? Не и никога няма да бъде, докато тъмните герой с милионите не престанат да въртят всички на пръста си.stani
Парите наистина променят човек и това се вижда по поведението на нашите управляващи, алчността ги е обхванала напълно и това ще им изиграе лоша шега.
Отгоре на всичко вместо да се опитат да послушат народа и да се махнат от властта, те с цялата си наглост отидоха на море.
Станишев сега се пече по Черноморието без да го интересува, че има да се вземат важни решения за бъдещето на народа и на държавата.
Сергей има детинско поведение, като не мисли какво всъщност трябва да се направи за благото на обществото, а какво да направи в собствен интерес и интерес на покровителите му в Москва.
От 1kam1.eu призовават всички недоволни граждани, които чувстват, че са накърнени интересите им, да му потърсят сметка на личния телефон на Сергей Станишев, който е: 0888 – 42 – 37 – 69.

Източник:razkritia.com