Мишо Шамара е човек, който никога не е пристъпвал законите, обяви колегата му Конса. За да бъде рапър, той се бунтуваше срещу действителността, но само с текстовете си. Иначе в нормалния си живот е кротък човек, всеотдаен човек и баща, който разказва приказки на децата си за лека нощ.

Обикновено не давам пресконференции пред медиите, но тук, като негов защитник във ВИП Брадър, мога да кажа, че беше направена огромна грешка, когато бе извикан в следствието и унижаван, и разпитван като последния престъпник. Да. Той изпя песента за българското знаме, но текстът е мой.  Аз нося солидарна, ако не и по-голяма отговорност. И откъде накъде службите го подгониха, че става въпрос за нашето знаме? Може и да е италианското, то има същите цветове. Чак на второ четене се сетиха да извикат и мен.konsa

Мишо е горд човек, но не е бунтар. Службите го направиха герой и революционер. Те дотолкова експонираха песента, защото става дума за ГЕРБ-а, ние имахме предвид герб, те разбраха ГЕРБ, че започнаха да го разкарват като маймуна да дава показания. Унижаваха го, гавреха се с него и всеки, който не обича ГЕРБ го припозна като борец срещу ГЕРБ. Това беше огромна грешка на управляващите.

Още по-огромна беше, когато започнаха да заплашват него и семейството му по телефона. В смисъл, ако не млъкнеш и не спреш да даваш пресконференции и да говориш срещу Борисов, ще се случи нещо лошо с децата ти. Е, кой баща не би реагирал като него? Кой не би  тръгнал да ги защитава? ГЕРБ го фиксира и го направи свой най-голям враг. Той пък е оставил на съхранение при адвокат записите със заплахите. И ако се случи нещо с него, те ще видят бял свят.

Затова в момента Мишо, който е аполитичен по принцип, е на страната на контрапротеста. Защото той иска да ни упрявлява всеки друг, само не и Борисов. ГЕРБ го превърнаха в бунтар и революционер. И не трябваше да обръщат внимание на тази песен. Тя щеше да отшуми като всички други. Но вече е късно. Събуден му инстинктът за самосъхранение и ние сме с него и го подкрепяме.

Източник:skandalno.net