Галена Димова прекарала 72 часа зад решетките.

Поредното доказателство за твърденията, че българските манекенки заработват като елитни компаньонки излезе наяве. Една от носителките на престижната титла “Мис България” Галена Димова е била задържана в началото на седмицата от органите на реда. Хубавицата, която през 2006 година беше обявена за най-красива българка, е прекарала в ареста 72 часа, научи “България Днес”. Обвиненията срещу нея са за склоняване към проституция. Според източници, близки до разследването, Димова, заедно със съучастничките й Вера Дзънгова и Теодора Янкова, са уговаряли момичета, повечето от които занимаващи се с манекенство, да заработват допълнителни средства като ВИП компаньонки.

Тарифата на момичетата била 600 евро на час. При наемане на момичето за цяла нощ, клиентите ползвали специална отстъпка. В схемата участвали добре познати лица от светските среди, в това число и няколко фолкпевици. galinaБлагодарение на уговорения план, тарторката на групата – 37-годишната Вера си докарвала десетки хиляди лева всеки месец. тарторката все още се намира в ареста, докато Галена е била освободена срещу гаранция.

Освен на час, в каталога с елитните компаньонки имало и специални оферти с такса за “ползване” на момичетата за седмица. Цената обаче зависела от преговори с шефката. В бранша шушукат, че самата Галена заработвала като момиче на повикване преди да си уреди живота като оплете в мрежите си виден бизнесмен. За по-сигурно, Димова му родила и две деца, за да подсигури безоблачното си бъдеще.

Източник:razkritia.com