Народът „обича“ Николай Бареков.

Скандалното видео, което ще видите по-долу в статията, доказва до каква степен народът обича бившия шеф на ТВ7 – Николай Бареков. Разбираемо, клипът не е излъчван по неговата телевизия.По време на изявлението му в Благоевград той бе засипан с обиди. Бареков вече не е изпълнителен директор на депесарската телевизия, но все още води своето предаване „България без цензура“.nikolai
Любовта, която се изля  от страна на протестиращите доказва колко много е мразен и презиран водещия. Народът вижда в него дявола и предателя, а българският народ мрази предателите и неверниците.
Николай Бареков ще става политик, като в негово изявление твърди, че е възможно да събере 1 милион гласа. Явно само той мисли така, защото присъстващите изобщо не го подкрепиха и никога не биха си дали гласа за него.
Въпреки големия шум и виковете Бареков се прави, че не чува и обръща гръб на протестиращите, като не знае, че с това още повече ги ядосва.
Хората наричат журналиста по всички всевъзможни обидни начини, за да му покажат що за стока е всъщност. Водещият май не е наясно с нещата и определено народът го мрази заради манипулациите, които прави.

Източник:razkritia.com