Неидентифицираният летящ обект се появил вечерта около 20 часа над град Пещера и приличало на гигантско колело, което се въртяло в права линия

НЛО прелетя над Пещера. Неидентифицираният летящ обект се появил вечерта на 5-ти срещу 6-ти май, около 20 часа над град Пещера и приличало на гигантско колело, което се въртяло в права линия. По това време местните жители празнували на площада с празничен концерт Гергьовден, разкри Стандарт.

Извънземната чиния се появила в небето над ромската махала Едиверен. После започнала да се търкаля като огромно колело по права линия, разкриват очевидци. После, след няколко километра, тялото се застопорило и сякаш увиснало в небето за няколко минути.

nlo

В началото местните жители си помислили, че над тях прелита балон, пуснат от някой празнуващ. Но нито един балон не летял в идеално права линия, както космическия кораб, разказва Иван Христов, един от съзрелите НЛО-то. Той допълва, че когато тялото се спряло и увиснало във въздуха, тогава всички се убедили, че това не е балон.

С бинокъл успели да различат, че тялото се състояло от три еднакви ромбоида, които били свързани помежду си, напомнящи на логото на „Мерцедес”. Било кафяво на цвят, но светело в безброй светлинки и лампички. След като престоял така няколко минути неподвижно в небето, космическият обект изчезнал мистериозно.

Друг жител на Пещера, Георги Костадинов споделя, че той също видял НЛО-то, докато ремонтирал антената си на терасата. Той казва, че първоначално си помислил търкалящото се тяло в небето за бумеранг, но после видял, че то имало три края, а не два.

ОТ:Калинка Петрова               Източник:chudesa.net