Мартина и Венета Харизанова са на път да се хванат за косите.

Дамският състав на “Шоуто на Слави” отново забърка скандал. Хубавиците в екипа на Дългия още малко и ще се избият за него. С годините Слави Трифонов става все по-популярен и търсен, а красавици сред подчинените му – колкото искаш. Любимата му балерина Мартина този път е съсипана от ревност и съмнения заради Венета Харизанова. Красавицата успя да се намърда в “Умна и красива”, а сега си спечели нов ангажимент в реалити на Дългия. Всичко това обаче не се харесва на Мартина, която е изключително ревнива и мнителна,разкриват колежките й.6outo na slawi

Огнената варненка дори вдигнала скандал на Слави заради честите посещения на Венета, която само си търсела служебни поводи, за да го притеснява. Дългия и Венета Харизанова са в добри отношения, още повече че преди време са имали връзка. Това обаче създава дискомфорт на Мартина, а и миската умишлено я дразни. Колежките им се опасяват, че всеки момент напрежението ще ескалира и ще стане страшно, писа HotArena.net..

Танцьорката от „Магаданс” не се давала в нито едно отношение на апетитната манекенка и ясно й показала, че тази територия е нейна. Самият Слави пък не си давал сметка какво цели Венета и какво изпитва Мартина.

Източник:senzaciq.info