Огромен метеорит долетя и падна на Земята днес

Космическият гостенин,  долетял от Небето,  се приземил в Тунис. Добре, че е паднал в необитаемата част на страната, в пустинята. В противен случай щеше да причини неприятности на жителите на африканската държава.

Падането на метеорита е било придружено от силна експлозия. Има свидетели на тозикосмически катаклизъм и те страшно много са се изплашили от видяното и от чутото, писаха на сайта nepoznato.com.

На мястото на космическия инцидент са пристигнали специални части от армията и от Националната гвардия.meteorit

В момента световните медии акцентират върху два основни момента. Първо, защо никой от учените от НАСА не е съобщил, че подобно явление може да се случи  и да предупреди земляните, че към нас летиметеорит.

Второ, защо само онлайн медиите  в Тунис писаха за това приключение, а не са уведомили навреме световните медии, за да знаят всички, че е паднал метеорит на Земята.

Да не забравяме, че тази пролет огромен метеоритсе приземи в района на Челябинск.

В Природонаучния музей в Букурещ, който отвори врати за посещение през миналата година, след направен основен ремонт, има изложени парчета от метеорити. Те приличат на въглища – тъмни на цвят, а като консистенция напомнят на въглени.

Източник:chudesa.net