Продуцентите на „ВИП Брадър” разкриха сензационно, че Парис Хилтън ще е сред участниците на поредното издание, което стартира на 15 септември. Известната по цял свят невероятна красавица е не само забележителна, но и страхотно богата, тъй като наследява огромни суми.

Парис Хилтън е една от най – забележителните и ярки личности в световен мащаб. Самата тя много пъти е споделяла, че се чувства като истинска американска принцеса. За разлика от много други самохвалковци, тя има пълно основание да се гордее с успехите си. Още преди да навърши пълнолетие (в САЩ 21 г.) започва да развива собствен бизнес, който в кратко време успява да наложи с марката Paris Hilton Entertainment (PHE).

Към момента холдингът на Парис се оценява от специалистите на няколко милиарда долара. Компанията предлага цели 17 продуктови линии със запазена марка, сред които чанти, обувки, дрехи, часовници, парфюми и прочие. Разполага с магазини в повече от четиридесет държави по целия свят, а само парфюмите регистрират продажби в размер на 1.5 милиарда долара.paris

Парис Хилтън е известна още и като един от пионерите на риалити предаванията по телевизията. В далечната 2003 година участва по невероятен начин в шоуто “The Simple Life” и по този начин се нарежда сред хората, повели революция в световната телевизия. Също така участва в цяла поредица в тв сериали и филми, сред които „Лас Вегас”, „Ориндж Каунти – Кварталът на богатите”, „Вероника и Марс”. През месец октомври 2004 г. красавицата патентова своята любима фраза „That’s Hot”.

Парис Хилтън на 32: Вече мечтая за семейство и деца

Вече на 32 години, неувяхващата Парис споделя, че вече се чувства достатъчно успяла и задоволена от живота, за да си позволи да създаде семейство и да си роди деца.

Продуцентите на „ВИП Брадър” уточниха, че целият екип работи с пълна сила, за да доведат докрай преговорите с Парис Хилтън. Преговорите с нейния агент по продажбите стартират в 8 вечерта българско време и обичайно приключват чак на сутринта.

„Беше ни много трудно, да изберем друга световна звезда, след като Памела Андерсън завладя сърцата по време на последното издание. Тя беше изключително истинска, а поведението и напълно неподправено. Честно казано, от Парис Хилтън ще очакваме много повече. Най – големият ни успех сега обаче е, че съумяхме да запазим тайната до последния момент”, заяви програмният директор Мангов.

Към момента е сигурно само едно – че Парис Хилтън ще влезе в къщата на „ВИП Брадър” само и единствено с любимото си куче Тинкърбел. Организаторите отказват да издадат повече подробности и приканят феновете на шоуто да гледат откриването на 15 септември.

Източник:skandalno.net