Двамата дори зарязали семействата си и планирали сватба

Надежда Михайлова и Петър Стоянов са имали тайна връзка преди години! Двамата дори са били пред сватба, след като се решили на сериозната стъпка да напуснат семействата си.

Точно тогава обаче се намесил тогавашният лидер на сините Иван Костов и категорично забранил на влюбените да се развеждат, още по-малко пък да оповестяват връзката си.

А причината за това се оказала съвсем простичка. Любовната афера се разгоряла през 1996 година, когато пред Петър Стоянов и сините се очертаваше сериозна предизборна кампания за президент на България. А един скандален развод и последващ брак с колежка със сигурност биха сринали репутацията на един бъдещ президент.petar

Затова лидерът на СДС и тогавашен министър-председател на страната Иван Костов не дал и дума да се говори за подобен скандал. Петър Стоянов, който по това време вече живеел отделно от съпругата си Антонина, бил принуден да се завърне в семейното жилище и пет години по време на президентския си мандат, да демонстрира образцово семейно щастие.

Изглежда, че това все пак е довело до скрепяване на семейството, тъй като бившата първа двойка са все още заедно. Надежда обаче все пак се разведе със съпруга си Камен и години по-късно се омъжи повторно за бизнесмена Светлин Нейнски.

Любопитното е, че в СДС се шушука, че самият Иван Костов е имал вземане-даване с хубавото Наде. И заради това забранил на Петър Стоянов да се ожени за нея, научиха от ПИК.

Източник:razkritia.com