Антимафиоти са изровили още едно тяло на жертва на бандата.

Ново разследване на органите на реда е на път да хвърли нова светлина върху едно от най-знаковите показни убийства в страната – това на Георги Илиев. Светлозар Лазаров, главният комисар на МВР разкри, че има данни, че бандата на Валентин Янев – Бореца и Мартин Антов, станала известна като Новите Килъри, стои зад разстрела на шефа на ВАИ Холдинг. Лазаров отказа да навлезе в подробности, тъй като разследването все още е в начален етап. Ако действително бандата е физическия извършител на убийството, това би било сериозна стъпка към разплитането на неразгаданото вече 8 години престъпление.joro

В интервю за БНР Лазаров разкри още, че в момента тече ДНК експертиза на намерените тленни останки на още една жертва на бандата. Най-вероятно това е Теодор Неофитов, но това ще се потвърди, когато резултатите от анализа са готови.

Припомняме ви, че на 25 август 2005 година снайперист застреля Георги Илиев с един куршум в сърцето. Убийството е извършено по особено показен начин пред заведението на бизнесмена “Буда бар” в Слънчев бряг пред очите на десетки свидетели. Оттогава за поръчители се спрягат имената на различни конкуренти на Илиев, чиито интереси е засегнал приживе.

Спекулациите за смъртта му стигнаха дори по-далеч с намесването на имената на влиятелни хора, които дори са били в управлението на държавата.

Източник:razkritia.com