Социоложката сама и признала това в откровен разговор

Красавицата Еделвайс хвърли същинска бомба в ефира на Нова телевизия като издаде ужасяваща тайна от личния живот на Мира и Иво – нещо, което самата социоложка й доверила в пристъп на откровение.

“Не е вярно, че двамата се обичат много и Иво бил срамежлив и затворен, както го представят. Между тях нещата не вървят и това ми го призна самата Мира. Тя ми каза в очите, че Иво се държи много лошо с нея и че двамата отдавна вече дори не си говорят. Нещата са доста зле и не смятам, че появата им в Къщата на Вип Брадър едва ли ще оправи отношенията им, може би точно обратното”, смята красивата блондинка.ivo i mira

Тя заяви и че е много обидена на певицата Йоана, която в началото на риалитито я срязала твърде грубо. “Попитах я с какво се занимава, защото не я познавам, а тя ми отговори, че била балерина. Това, че знам български не означава, че постоянно живея в България. И не съм длъжна да познавам всички, особено щом отдавна не се е появявала на екран”, продължи Еделвайс.

Кристина Патрашкова пък хвърли стрелите си към световната ни шампионка Станка Златева като напомни, че в миналия сезон на риалитито тя била оскубала косата на Къци Вапцаров, докато го обучавала за една от мисиите.

Всички обаче бяха категорични в едно – семейството на Мира Радева трябва да бъде разделено в Къщата, за да спре да дразни останалите съквартиранти и за да покажат истинската си същност.

Източник:razkritia.com