Водещият се запознал с моделката още когато тя била на 17.

Нова гореща връзка предизвиква огромно любопитство в светските среди. Водещият на “Нека говорят” Росен Петров е бил изловен заедно с модела Бориса Тютюнджиева. Според очевидци двамата си говорели доста интимно на четири очи, а водещият изглеждал истински запленен от красавицата. Нещо повече, близки до Росен издават, че след срещата той пламенно заявил, че е впечатлен от визията и очарованието на Бориса, научи “Труд”.

Естествено, феновете и на двамата веднага ги заподозряха, че имат връзка. Още повече, че преди време бившият сценарист на Слави лично призна, че се е запознал с Бориса. когато тя е била на 17 и веднага е бил запленен от красотата й.rosen

Росен обаче отрече срещата им да е нещо повече от обикновено интервю за предаването му. Водещият обаче пропуска да уточни кога точно ще видим въпросното интервю. Както и защо се е появил на срещата с моделката без камери и екип.

Самата Бориса пък споделя, че вече е станала изключително срамежлива и фотосесиите й за мъжки списания вече са в миналото. Моделката била разбрала какви качества трябва да притежава истинския мъж и не искала да си губи времето с господа, които не могат да я оценят.

Източник:kliuki.net