Горката Мартина, не е за завиждане.

Не стига, че гаджето й Слави Трифонов е известен с кривия си характер, но е принудена и да търпи изневерите му.

Последната забежка на Дългия била с асистентката Ива. Двамата дори не се стараят да скрият тръпката по между си. Трифонов е налапал здраво въдицата по красивата манекенка. Той й угаждал на всяка една прищявка. Слави Трифонов  я нае за риалити формата „Претендентът”. Ива не спечели първото място, но взе акъла на Дългия.Той я назначи за помощник водеща. Никой друг Слави не бе допускал толкова близо до себе си. Ива се настанила преди два месеца в леглото на Дългия. Малко по малко завладя и диванчето в студиото.slavi2

Столичните клюкари твърдят, че Ива и Трифонов са имали кратка афера.  Ива обаче бързо му се наситила и го оставила. Това много е амбицирало  водещия и сега  той всячески се стреми да я впечатли и завладее.

Дългите крака на Ива карали Слави да изпълнява всяко едно желание на красавицата. По нейна идея Слави се облече с костюм от 19 век и с мустаци.  Дамата диктувала стайлинга на шоуто.

Всичко това наранява жестока приятелката на Слави – Мартина. Още повече, че Ива не става за водеща. Тя само срича пред екрана и не може да следи ауто кюто.

Източник:kliuki.bg