Бившият заместник-председател на ДПС Христо Бисеров може въобще да не се завърне, твърди журналистът Григор Лилов

Възможно ли е Христо Бисеров да е мъртъв?

Толкова да е сгазил лука, че неслучайно в момента да е в неизвестност, а на по-късен етап да се разбере за неговия „естествен” край.

Тази версия лансира сайтът 1kam1.eu, позовавайки се на разследване на журналиста Григор Лилов.По негови данни, семейството на Бисеров отдавна не е в България, а както вече се знае, самият той се изпари от вторник насам и се твърди, че е в чужбина.hristo

Едва след като се разбра, че той е извън страната, гръмна новината за съмнения за пране на пари и съответната проверка по случая.

Дали той въобще ще се завърне, а може би не е жив?! Някога може и да научим…, а “бомбата” с тези съмнения е хвърлена вече в онлайн пространството.

По думите на Григор Лилов, в политическата игра с отстраняването на Христо Бисеров са службите, правителството и повечето партии. Лилов разкрива също, че по казуса с Бисеров е трябвало да гостува в една от най-големите телевизии, но в последния момент му е казано да не идва в студиото.

Всички обяснения защо Христо Бисеров подаде изненадващо оставка бяха за наивници, гласи мнението на Григор Лилов. А за най-глупавите – това за раковото заболяване. Истината надали ще види бял свят, а и ако това стане, вече никой няма да е сигурен дали да вярва в нея, смята още Лилов.

А къде е точно Христо Бисеров и дали пък той не е трябвало да замълчи завинаги, вероятно ще узнаем след време.

Източник:razkritia.com