Image_1733024_126

Парченцето сирене, което се търкаля в деколтето на манекенката Гери Дончева в рекламата на “Булка чеиз”, всъщност е парче стиропор.

Клипът предизвика серия от коментари на всякакви специалисти в медийното пространство дали нарушава правилата за благоприличие. Сред зрителите тръгна спор какво точно пада в пазвата на пищната сервитьорка Жулиета.

Сирене не можело да се плъзга толкова леко по кожата, бе мнението на част от публиката пред малкия екран. Даваха се предположения, че това може да е бучка захар, сирене, натопено в зехтин, парченце замразена мас, пластмасово кубче.

“Стиропор е. Това е част от магията на киното и затова изглежда досущ като сирене”, обясни Гери Дончева.
Рекламата, в която Гери Дончева играе сексапилна сервитьорка, е спряна.

От 13 януари рекламата е свалена от ефир, на нейно място се върти съвсем орязан вариант, в който главните герои Ромео и Жулиета не присъстват. Производителите на деликатеса с палмово масло сами решиха да спрат излъчването заради препоръка на етичната комисия към Националния съвет за саморегулация. Според нея клипът “нарушава правилата за благоприличие, социална отговорност и правдивост”.

Лицата на красивата моделка и на Марио Михайлов, който играе ролята на Ромео, отново рекламират продукта, но този път на билбордове.

източник: 24chasa.bg