Десислав Чуколов за пореден път набеди младите хора, че са платени

Студентското недоволство буди все повече и повече напрежение в управляващите. Вместо да предприемат логични действия обаче и да се опитат да се вслушат в мнението на младите хора, властимащите не спират с неадекватните решения и изказвания.

Поредните скандални думи са на депутата от Атака Десислав Чуколов. Народният представител съвсем се забрави и се нахвърли върху студентите с грозни обиди, наричайки “малки изродчета”. deputatНещо повече, в опита си да омаловажи мнението им, Чуколов за пореден път подхвърли обвинението, че учащите се са платени от Бойко Борисов и заради това недоволстват срещу кабинета.

Атакистът обаче не се ограничава само с това. Той обвинява и вътрешния министър Цветлин Йовчев, че не взема необходимите мерки, за да се разправи със студентите. “Льохманът Йовчев им се радва”, сипе обидите си народният представител.

Думите на Чуколов идват след като студентите вече дни наред обсаждат аудиториите във водещи университети в страната в опит желанията им да бъдат чути. До момента обаче това не се случва, предават от БЛИЦ.

Източник:razkritia.com