Наблюдател от “Гражданска инициатива за свободни и демократични избори” разкри задкулисните игри на журналиста Николай Бареков в скандално видео.

Малко преди да се проведат изборите за кмет на Варна, Николай Бареков е поискал 100-ина души от протестиращите и организациите да се съберат, за да осигурят честни избори. Наблюдател от “Гражданска инициатива за свободни и демократични избори” обаче разкри за грандиозна конспирация. Известният журналист е набирал хора от всички градове, които ще подкрепят доц. Христо Бозов на балотажа на изборите за кмет на Варна.

barekov

Когато ги е събирал в малки групички Бареков им е заявявал, че Бозов е техният кандидат и трябва да го подкрепят, като е имало екипи, които сигнализират за нередности до ТВ7 и в зависимост от това дали засягат опонентите, те са реагирали. Младият мъж от видеото припомня думите на Николай Бареков, който не веднъж се е хвалил, че знае как се прави политически пиар.

Освен това думите на Бойко Борисов бяха потвърдени още веднъж, че журналистът се готви да направи партия на протестиращите, която да оглави след няколко месеца.

Пред btv Христо Бозов заяви, че е доволен от резултатите за него, но не и от изборната активност на гражданите от Варна, тъй като съвсем малък процент отиват да пуснат своя глас. Твърди се, че Бозов е човек на предишния кмет Кирил Йорданов, на когото бе зам.-кмет. Най-сериозният опонент на Христо Бозов е Иван Портник, с който влязоха в словесен спор в студиото на БНТ. Там те си отправиха взаимни критики.

Източник:razkritia.com