Шампионът има тъмно минало

Половинката на поп фолк певицата Андреа определено не е светец. Сега Пулев радва българите с подвизите си на ринга, но в миналото на боксьора има доста тъмни и криминални моменти, пишат от Лайф Стайл, позовавайки се на информация от вестник „Уикенд”.

Днес шампионът е узрял и не се занимава с криминални типове, не веднъж боксьорът е заявявал, че не обича да се бие извън ринга, но преди не е било така. Според мълвите, преди години Пулев е бил главатар на групировка за изпълнение на специални поръчки.k

Пулев работил за известен столичен лихвар и често изпълнявал мръсните поръчки на шефа. Преди четири години Пулев влязъл с бандата си в заведение, за да напомни на собственика, че дължи пари на лихваря. За ужас на бизнесмена, Пулев и момчетата му изпотрошили всичко в заведението, а уплашеният собственик още на следващия ден изплатил дълга си с лихвите. Само че собствеността му била за цялостен ремонт след като Пулев и другарите му направили всичко на сол.

Слуховете за миналото на боксьора създадоха смут у почитателите на шампиона. Всеки българин смята Пулев за национална гордост и герой, а подобни разкрития за миналото му потъмняват героичната представа за Пулев.

Източник:kliuki.bg