Съпругата на Наско Сираков заклейми действията на „сините“ фенове, като по традиция използва социалната мрежа Facebook, за да изрази мнението си.

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева не пропусна да коментира поредната издънка на Левски.

iNews припомня, че снощи „сините“ загубиха с 1:2 у дома от Локомотив (Пловдив), а атмосферата на стадион „Георги Аспарухов“ по нищо не напомняше, че се играе дерби.

Съпругата на Наско Сираков разкритикува феновете на тима, а по традиция използва социалната мрежа Facebook, за да изрази своето мнение.

Ето го и него, публикувано без редакторска намеса:

liana

Толкова съм омерзена!!!
Потресаващо…кошмарно!!!

Не съм била на мач на Герена от 5 години! Това, което усетих и видях тази вечер е страшно, трудно поправимо….много, много тъжно! Срутен стадион, уплашени и неможещи футболисти и фенове дошли да бойкотират отбора си! Ставаш част от една отровена атмосфера! Толкова омраза… Отборът вкарва гол-стадионът мълчи!:) Въздухът там ти внушава, че всички сме дошли за да сме доволни от поредният резил!

Победата би ни вбесила и развалила „магията“ на наказанието!:) Дори и за част от секундата не ми е минало през ума, че в този Ад можеше да се случи нещо хубаво!I.След мача-чакащи „гиганти“ на футболната журналистика… Толкова негативна енергия на стадиона, на който израстнах и съм преживяла най-прекрасни, както и много тежки мигове, никога не е имало!!

Позор за историята на този велик отбор! Как да не си спомни човек за Иречек… Как да не си припомня за „футболния гений“ на един футболист, който със сигурност е бил горд от днешните мълчаливи и дисциплинирани фенове!:)

Васил Левски е бил предаден от българин! Нито един българин не е направил опит да освободи Васил Левски! Трябва да помним това, за да опознаем по-добре българския род и за да се научим да осмисляме по-добре най-срамните моменти от историята си!

Лека нощ

Източник:inews.bg