Lyuba-Kulezich-44100 хиляди лева на тъмно получава за предаването си “На светло” Водещата Люба Кулезич. Това написа вчера във Фейсбук ген. Атанас Атанасов.
Под поста му други хора изброиха как й е нареждано кого да кани, какво да го пита, кого да плюе, като са й подхвърляни и факти, с които да размаже противниците на ГЕРБ.
Например днес тя използва стара информация от вестник “Труд”, според която преди доста години Пламен Орешарски се е срещнал с бизнесмена Васил Божков и го е помолил да финансира част от предизборната камапния на СДС. Дали Черепа е дал пари на сините, или не, не е ясно. Но пък съвсем скоро Орешарски се разочаровал от сините и ги напуснал. Това Кулезич изтълкува като изгонване.
Тя изрече още една лъжа пред лековерните зрители, ако са останали такива, и пак манипулира общественото мнение, като каза, че тогава Орешарски е минал към БСП. Сашо ДиковЗа сведение на неосведомените, той никога не е бил член на БСП, а просто е участвал като ескперт в коалиционно правителство. И дори има престижна международна награда за това.
Ето за такива неща получава пари водещата, категоричен е генерал Атанасов. Да хвърля кал върху известни имена и да ги срива на земята и да хвали други и да ги издига на пиедестал. А подобен труд се заплаща добре и той струва 25000 лева на предаване. Колко пък взима Нова телевизия на ръка и безотчетно, сал един Борисов знае. Данъчните също си затварят очите, защото новите придобивки на водещата струват много повече от заплатата й на водеща. Непрекъснатите пластични опирации на лицето й – също. Наскоро Кулезич говори за морал в политиката.
А морал в журналистиката, госпожо Лифтинг, както ви нарича Сашо Диков? Или такова понятие за вас не същестува…

източник: skandalno.net