Половината депутати от БСП излязоха при неговата клетва

Чисто новичкият депутат от ДПС се закле, вся смут в парламента и обяви целите си като народен избраник!

Александър Методиев, по-популярен като Бат’ Сали от гетото на Самоков, се закле като днес като депутат. Назначен по традиция на настоящия кабинет в петък, зае мястото на губернатора на София – Емил Иванов.

“Дай Боже да стана българския Обама!” обяви Бат’ Сали пред Сашо Диков. Гордеел се, че е циганин, но не бил престъпен! Фактът, че го направили капитан в провинциален футболен отбор било най-добрата атестация.И той като бившият вътрешен министър може да се похвали с диплома за учител по физкултура от НСА. Веднъж направил лош избор – 17-годишното му членство в „Евророма”. Партията на Цветелин Кънчев обаче давала шанс на ромите като милата на сърцето му ДПС и затова я напуснал.

Реагира като на кръвна обида при всеки въпрос за „частното енерго”. Той беше обвиняван, че срещу скромна такса осигурявал доволен достъп до трафопостовете в гетото.sa

Името му беше намесено и в зверския побой над футболния съдия от Сливница Марио Спасов. Това обаче си остава единственото дело срещу него.

Заради Бат’ Сали обаче настъпи лек разрив в крепката дружба на ДПС и БСП. Червените депутати не прегърнаха идеята да седят в близост до новия народен избраник. Двама дори ползваха фолклора от протестите срещу Орешарски: ” Бат’ Сали – министър на енергетиката” и “Само той може да оправи енергетиката с 20 лв. за ток”.

Александър Методиев пет пари не дава, че половината депутати на БСП излязоха от парламента при неговото гласуване. Той отишъл там, за да работи за промяна на имиджа на циганите.
Източник:razkritia.com