Бойко остава без партия, ако изгони Цветанов, категоричен е Мирослав Найденов

Партия ГЕРБ фактически е на Цветанов и Борисов ще остане без нищо, ако се раздели с него, заяви Мирослав Найденов в студиото на Мартин Карбовски. Бившият земеделски министър обяви за създаването на новия политически проект, който обаче се въздържа да нарече ГЕРБ-2. Готовност за учредяването му вече има, сподели той, изчаква се само подходящият момент, а разочарованите от политиката на Цветанов негови бивши съпартийци са достатъчно много. Водят се преговори с и настоящи депутати от Бойковата партия, чиито имена засега ще се запазят в тайна.

naidenov

Цветанов и Фидосова са „злокобни фигури“ и ако Искра Фидосова вече я няма в ГЕРБ, „нейната сянка витае“ наоколо, смята Мирослав Найденов. Цветанов обаче остава и продължава да върши злокобната си дейност. Конфликтите вътре в ГЕРБ са негово дело, продължи с разкритията си бившият земеделски министър. Много хора са „поръчани“ на службите, за да ги дискредитират. Подслушването в партията и министерски съвет е било тотално, с цел хората да бъдат мачкани от репресивния апарат на държавната власт. Поръчвани са хора, неудобни за вицепремиера и то за да не достигнат разкритията им до Борисов.

Обвиненията към Найденов за злоупотреби са скалъпени, твърди той, след като наскоро стана и защитен свидетел по делото за незаконно подслушване. Адвокатите на Цветан Цветанов ще си имат доста работа, закани се бившият земеделски министър. И тефтерчета ще се появят, остава още малко, обеща Найденов още разкрития в студиото на Карбовски.

Източник:razkritia.com