Кюстендилска фирма “погреба” бившия премиер.

Жестока гавра си направиха с бившия премиер Бойко Борисов. На щанда на пловдивското изложение Есен 2013 кюстендилската фирма “Микротел” “погреба” лидера на ГЕРБ. Случката се е разиграла по време на 13-та поред палата на международния панаир. Бдителни гости на изложението алармираха, че на щанда на въпросната комапния е имало надгробен камък, на който е бил изтипосан… Бойко Борисов!boiko

Ликът на бившия премиер, заедно с името му цъфнаха, изписани с бели букви върху черен фон. От фирмата се оправдаха, че надгробните камъни, които демонстрират на изложението, не са на действително починали лица и единствената им цел е да демонстрират качествата на машина за обработване на мармор, гранит и ваорвик.

Действително, около паметника на Бойко са разположени и други такива, с други имена, за които не е ясно дали са на действително съществуващи личности.
Разбира се, тази проява вбеси сериозно привържениците на ГЕРБ, а и не само. Дори и противниците на партията се възмутиха от нелепата гавра с бившия премиер. Остава въпросът дали идиотската постъпка е вид извратено чувство за хумор или нелеп маркетингов трик.

Източник:tell.bg