Никол Станкулова навири огромно коремче, което не успя да прикрие дори с широка блуза.

Никол Станкулова категорично е бременна!

Това считат запознати със състоянието на известната синоптичка, които я зърнали наскоро в софийско заведение. Всъщност Никол дошла и не стояла дълго, което е още един съмнителен факт за това, че чака бебе.

„Тя беше с приятелки, но пи само вода и си личеше, че не е във форма. Час по-късно си тръгна, но никой не я придружи… странно!”, споделиха пред Kliuki.net посетители, които станали свидетели на поведението на Никол.

nikol

От фотото, което е запечатало присъствието на звездата на Нова телевизия личи, че коремчето й продължава да расте. Дори широката блуза не е успяла да прикрие огромните й форми. „Сякаш е в петия месец вече, много й личи, но все така мълчи и не казва нищо!”, шушукат околните.

Наистина Никол Станкулова е много потайна по въпроса и отказва да коментира слуховете за своята бременност. Някои подозират какви са причините за това. Наскоро Никол се издаде, че е скъсала с богатия си любим Ангел, а дори стана ясно, че май си има нов. От кого е бебето обаче, ако клюката се окаже вярна…?!

Съвсем скоро ще се разбере и Никол Станкулова няма как дълго да потулва истината. Вижте!

Източник:kliuki.net