Потресаващи разкрития за се*с на извънземни с български жени направиха от десетте родни организации за контрол по космическите въпроси. Според техните сведения, от началото на лятото случаите на изнас*лени от марсианци са се увеличили значително и на практика не минава дори и един ден, без някоя дама да изписка за помощ на тел. 112.

Извънземни прелюбодейци целуват след телепортация

Най – често галактическите насилници проникват в домовете на своите жертви с помощта на телепорт, уточняват от асоциацията „Феномена”. Благодарение на напредналата технология за разпад на атомните частици, успяват да преминат огромни разстояния за броени секунди и след това се материализират. Също така има регистрирани случаи, при които нахалниците скачали в домовете директно през прозореца от небето и започвали да отправят неприлични предложения към слисаните домакини.izvynzemni

Още няма забременяла от извънземни българка

За разлика от САЩ и Великобритания, където има няколко регистрирани случая на бременни от извънземни жени, у нас все още не се наблюдават подобни явления. За сметка на това жена от София изкарва акъла на специалистите като съобщава, че е правила групов секс с повече от 20 марсианеца. Досега мъже не са подавали оплаквания от подобен род.

„Не сме напълно наясно какво се случва, но сигналите за сексуални атаки зачестиха в последните месеци. Звънят ни от цялата страна – София, Пловдив, Троян, Варна, Плевен, Гоце Делчев. Жертвите са на всякаква възраст – от млади момичета до съвсем възрастни дами. Така например, една баба от столицата онази вечер отишла на вилата си, но не успяла да дочака внуците. Нападнали я извънземни и едва се спасила”, разкрива Симеон Петров от „Феномена”.

Италианка бременна от извънземни:

Източник:tell.bg