Никой няма представа къде се намира красавицата

Хубавата служителка на НЕК Елена Бончева, която скандализира обществото с провокативните си фотосесии, изчезна безследно. Мистерията около нея е голяма, тъй като никой няма представа къде се намира. Елена просто се изпарила.

Пресаташето на Националната електрическа компания Христина Стоянова заяви, че до момента няма сведения Бончева да е била уволнена. По-вероятно било да е излязла в отпуск, но и това не е сигурно на 100%.

Мечешката услуга на Бончева бе направена от анонимна нейна колежка, която разпространи скандалните фотоси в социалната мрежа Фейсбук и “услужливо” съобщи, че хубавата Елена получава рекордните 3 бона заплата в НЕК.

elena

В действителност истината е, че Бончева работи в компанията на изпитателен срок от половин година, а анонимната жена, чиито псевдоним бе Елена Миланова, изобщо не фигурира на работа там.

Преди няколко дни излезе разкритието, че красавицата от НЕК е приятелка на 36-годишния Ясен Василев, който има строителна фирма в Бургас и се радва на завидно материално състояние.

Двамата били заедно от близо две години като заради красивата Елена, Ясен зарязал съпругата си и 5-годишното си дете. Наскоро двамата подписали и официалния си развод.

Злите езици обаче носят, че бизнесменът е пред фалит, а сметките му в няколко банки са били запорирани. Каква е истината и къде е Елена в момента, все още е пълна тайна.

Източник:razkritia.com