sergei-stanoishev

Лидерът на червената хунта Сергей Станишев категорично отказа да даде оставката на назначеното от него правителство. Това той направи в отговор на ултиматума, който поставиха във „Фейсбук” протестиращите, искайки незабавна оставка на кабинета.

„Оставки в интернет не се дават, или пък на когото и да било другиго. У нас има легитимни институции, а още повече аз лично уважавам

протестиращите граждани. За да ги предпазя обаче трябва да ги предупредя, да не стават част от нечии политически интереси”, заяви соц. лидерът.

По неговото мнение, единствена полза от протестите в момента имат ГЕРБ, а кабинетът БСП – ДПС – Атака явно е повече от перфектен. Наистина, Станишев загатна за допусната политическа грешка (явно визирайки скандала Пеевски), но все пак на подчиненото му правителство било нужно време, за да се осъзнае и да заработи с пълни сили.

За н-ти път през последните 10 години Станишев обеща, че някога ще повиши детските, майчинските, заплатите, пенсиите и всичко. Той обрисува толкова жизнена и розова картина за бъдещето на България, че дори и най – големите неверници зяпнаха в него и … му повярваха.

„Само да дойде септември и ще видите, че ще има допълнителни пари за първокласниците. В този ден всяко дете трябва да се почувства щастливо, независимо дали родителите му имат или нямат средства. Затова ще помогнем на хората”, заяви той убедено.

източник: skandalno.net