Мария Игнатова редовно посещавала къщата му в Банкя

Романтичните искри между Бойко Борисов и бившата министърка Лиляна Павлова отдавна са в миналото – пише „Уикенд”. Ако се вярва на сензационната клюка, в момента лидерът на ГЕРБ имал особени отношения с водещата на „Господари на ефира” и „Х фактор” Мария Игнатова – твърди изданието.
boikПривлекателната блондинка била чест гост в дома на Бойко Борисов в Банкя. Тя пристигала там сама, а не в компанията на официалната си половинка

Митко Рачков. Охранителите на експремиера се заричат, че Игнатова го е посещавала поне 10 пъти в последните няколко месеца. Двамата имали и специални телефони за връзка.„Надали Бойко й се обажда, за да я пита как върви гласуването в „Х фактор” – шегуват се хора от шоубизнеса. Интересното е, че самата Игнатова също се е хвалела тук-там, че се среща с Борисов. Твърдяла, че е много галантен мъж, въпреки че никога не била получавала подаръци от него.

„Още преди година Борисов каза, че „Господари на ефира” е любимото му предаване” – коментират в тв средите.
Мария Игнатова и Димитър Рачков на няколко пъти опровергават слуховете, че са разделени и вероятно и сега ще направят подобно изявление. Според „Уикенд” обаче те се разбрали да имат т.нар. „отворена връзка”.

Източник:razkritia.com