Управляващите преназначават хора на ГЕРБ на ръководни постове

Любопитни разкрития за рокадите, предприети от БСП, направи в ефир Румен Петков. Червеният депутат разкри, че голяма част от стъпките и действията, предприети от управляващите, са направени от хора, които дори не са в партията. Петков отказа да разкрие имена, но беше категоричен, че кадровите решения в партията се правят от незнаен кръг, който се стреми да навреди на интересите на столетницата.

Като пример за такова неадекватно решение Петков изтъкна уволнението на шефа на ВиК Стара Загора, който е бил оставен на поста по време на управлението на ГЕРБ и на служебния кабинет. Красимир Янков, организационният секретар на БСП обаче реши да уволни доказалия се специалист. И това не е единственото неадекватно решение на Янков, изригна Румен Петков.rumen

Секретарят на партията е и човекът, който е направил “партиен преврат” в Стара Загора. Румен Петков се нахвърли върху него, че е нежелан от цели областни партийни съвети именно заради неадекватността на действията си. Като част от необяснимите решения, взети през последните месеци от хора от управляващите, Петков изтъкна и факта, че много от служителите в министерствата, назначени от ГЕРБ, се уволняват, за да се преназначат след това на по-добри постове в Регионалното министерство.

Петков няма обяснение за тези действия на организационния секретар. Заради всички тези решения обаче, които вбесиха хората и ги изкараха на протести по улиците, червеният депутат е категоричен, че са необходими спешни кадрови смени в партията, предават от “24 часа”.

Източник:razkritia.com