Вестник на Атака разпространява фашистки идеи в метрото Ако се качите в метрото и забележите големи купчини вестници на изданието „Вестник за метрото”, не се учудвайте. Безплатно разпространяваната медия ръси ксенофобските идеи на Атака и прокарва проправителствената политика срещу протестите. Вестник на Атака разпространява фашистки идеи в метрото Ако се качите в метрото и забележите големи купчини вестници на изданието „Вестник за метрото”, не се учудвайте. Безплатно разпространяваната медия ръси ксенофобските идеи на Атака и прокарва проправителствената политика срещу протестите. Своето възмущение изказа в личния си блог Светла Енчева, станала свидетел на това как пътниците на метрото се облъчват от фашизоидните идеи на изданието. „Всъщност в. „Атака” се трансформира във „Вестник за метрото” – отбелязва блогърката. Своето възмущение изказа в личния си блог Светла Енчева, станала свидетел на това как пътниците на метрото се облъчват от фашизоидните идеи на изданието. „Всъщност в. „Атака” се трансформира във „Вестник за метрото” – отбелязва блогърката.

Какво съдържа изданието?ataka

От страниците на вестника става ясно как Иво Прокопиев, Соросоидите, Реформаторският блок, Комитата и Асен Генов финансират протестите и как за това се харчат парите не на богати олигарси, а на горките бедни пенсионери.
„Вестник за метрото” съдържа на първата си страница и рубрика на лидера на Атака Волен Сидеров.
Изданието поддържа идеите против бежанците, против чужданците у нас, против турците и все в този ред на мисли, издържани в ксенофобската риторика.
Вестникът осъжда протестите като цяло, протестите на студентите и окупацията на университетите. Да съзирате проповядване на проправителствена политика?

Фашизмът като държавна политика

„А хората в метрото си четат, нали е без пари?” – възмущава се блогърката, която алармира, че пътниците в метрото стават жертва на облъчване с проправителствени идеи. В този ред на мисли ето така фашизмът се превръща в държавна политика.

Източник:razkritia.com