Калина Паскалева, която е авторка на „Дневниците на една ку*ва“, пак се опита да взриви медийното пространство с откровенията си.  На мушката й е футболистът Благой Георгиев, който отрича да е имал нещо общо с нея. Ритнитопковецът твърди, че е верен на жена си Христина, но Калина е на обратното мненине.

Преди време в своите обстойни разкази с лични преживелицизи тя бе написала история точно  за него и за  постоянните му изневери. Хората се шокираха от се*суалните подвизи на дребничкия фтоблист и жестоко го упрекнаха. Дори неморалисти се шокираха от подробностите в доста натуралистичния разкази.

В същото време Георгиев, който стана за втори път баща и гаджето му Христина го дари със син и го кръсти Давид, побесня от яд, защото разкритията развалиха гордостта му, че е станал мъжки татко. bОсвен това няма начин те да не са повлияли на отношенията му с Христина и да не се е наложило да й дава обяснения какви ги е вършил, докато тя е износвала детето му.

Татуираният футболист се опита да опровергае  написаното, закле се, че не е вярно, което си беше живо кощунство, защото винаги прекарва Бъдни вечер в мнастир в молитви към Бога, а след това излиза пречистен и готов за нови подвизи и грехове. Паскалева обяви пък, че е готова да се срещнат в съда.

В момента тя е извадила на показ един доста горещ чат между нея и него. Разменени са реплики, от които и дама от Околовръстното би се изчервила. Очаквайте още от подвизите на благочестивия Благо обяви тя и хвърли в паника футболиста.

Разкритията й обаче не се целят толкова в него, колкото в рекламата на новата й книга с интимни подробности от кръшканията и платените удоволствия на хора от хайлайфа.

Източник:skandalno.net