Зад всички назначения в новото правителство стои Ахмед Доган

Бившият премиер Бойко Борисов направи скандални разкрития по адрес на управляващите от “Коалиция за България”. В интервю за предаването на Сашо Диков, лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че за Делян Пеевски е бил приготвен много по-отговорен пост от този на председател на ДАНС. Според Борисов, Пеевски е бил гласен да стане вицепремиер в кабинета на Пламен Орешарски.

Бившият министър-председател обаче отказа да разкрие от къде е информацията му и защо е толкова сигурен, че Пеевски в действителност е бил стяган за поста вицепремиер. delБорисов е категоричен, че всяко едно назначение в кабинета “Орешарски” е наредено от Ахмед Доган, който продължавал да дърпа конците на управляващите, макар и в сянка. Според Бойко, и премиерът Пламен Орешарски, и лидерът на БСП Сергей Станишев са неспособни да управляват страната.

Бившият премиер няма обяснение защо Волен Сидеров е подкрепил правителство, съставено от ДПС и БСП, вместо да даде подкрепата си на ГЕРБ. Борисов е категоричен още, че никога не е източвал пари от държавата, каквито обвинения се появиха в някои медии, които по думите на Борисов, са купени.

Източник:razkritia.com