В момента на взрива в дома на общинската съветничка от ГЕРБ от Варна Валентина Софрониева са били синът и съпругът на общинарката.

Взривиха дома на общинарка от ГЕРБ. В момента на взрива в дома на общинската съветничка от ГЕРБ от Варна Валентина Софрониева са били синът и съпругът й, съобщи ексклузивната новина novini.bg.

При огнения Ад е бил съборен гаражът на сградата, а къщата на Софрониева е пострадала сериозно. По време на експлозията, станала около 22:00 часа снощи, в жилището на общинската съветничка от ГЕРБ са били синът и съпругът й. Цяла нощ къщата наСофрониева е била оградена от полицейска лента. Тази сграда е известна като „Спатията” и е разположена на брега на варненското езеро.valentina

При взрива са пострадали сериозно двете гаражни клетки, а покривът на гаража е съборен. По това време е имало автомобил, паркиран в гаража, който също е с нанесени щети. Избити са прозорците му, намачкани са ламарините му.

За радост, при този огнен инцидент няма пострадали хора. Валентина Софрониева е споделила пред екип на bTV, че взривът е избухнал снощи, в 22:15 часа. Експлозивът е бил поставен пред гаражните врати пред къщата й. При взрива са избити прозорците, гаражните врати и входната врата на жилището.

По този случай текат процесуално-следствени действия, които ще установят кой и поради каква причина е взривил къщата на Софрониева. Жената предполага, че с работата си може да е засегнала нечии интереси и този огнен инцидент да е отмъщение.

Източник:chudesa.net