Партия „Атака“ раздава пари на циганите от името на лидера им Волен.

Докато познатия на всички лидер на „Атака“ си почива най-спокойно, негови приближени раздават пликове с по 500 лева и лекарства на болни и нуждаещи се, като по наблюдения повечето от тези хора са роми.
Личната телевизия на Волен Сидеров – „Алфа“ не пуска нови предавания с актуални неща от живота в България, а върти стари, в които партията помага с всички сили на бедните.
volen
В едно от тези предавания депутатката от „Атака“ Калинка Балабанова се намира в Стожер. Тя е на 23 години и е изпратена в това село да дари 500 лева на бедните селяни.  Калинка заговаря един беден човек да се увери, че друг депутат от друга партия не е давал пари, а той разбира се отговаря отрицателно на въпроса.
Тя подава с усмивка крупната сума пари и призовава и други депутати като Волен Сидеров да дадат за доброто на народа.
Във всички села, които са обиколени от депутатите на Волен Сидеров, процедурата по даряването на парите е една и съща. Участват предимно по младите членове на партията като 28-годишния Иван Димитров, 21-годишния Кристиян Роберт Димитров.
Парите се дават безвъзмездно, но дали са взети от бюджета на партията или са дошли от джоба на българския данъкоплатец, никои не казва!?

Източник:razkritia.com