Вотът с есемеси манипулиран!

Неравностойно гласуване на зрителите с есемеси разбунтува феновете на предаването и предизвика истинско недоволство сред младите изпълнители – пише „България днес”.В понеделник финалистите изнесоха концерт и изпяха песни, които само бяха подбрали в борба за одобрението и симпатиите на зрителите. Всеки от участниците имаше номер, на който можеше да се гасува за него и който беше обявяван веднага след песента, която изпълнителят представя.
Оказа се обаче, че въпросното гласуване приключва малко след края на последното изпълнение за вечерта. Така последните участници бяха ощетени във времето, с което разполагаха, за да бъде гласувано за тях. А процентите се оказаха важни, тъй като във вторник на двамата изпълнители са най-малък вот от отбор трябваше да влязат в директен двубой и единият от тях да отпадне от “Гласът на България“.Гласът-на-България
Точно това се случи с един от най-талантливите участници според феновете на предаването.
Пламен Борисов, който спечели обичта на хората с песен на Васил Найденов, пя последен в понеделник, а минути след изпълнението му линиите за гласуване бяха затворени и така талантът от Свищов не успя да натрупа достатъчно вот, за да бъде спасен от зрителите.
Във вторник Пламен се изправи срещу Няголета, а Преслава  избра момичето да продължи в надпреварата. Недоволни обвиняват Преслава и в пристрастие, тъй се познавала с лелята на младата певица.

Източник:razkritia.com