“Вземате пари за репортажи, знам ви тарифата”, пени се червен депутат към медията

Поредни обвинения към бТВ в корупция хвърли тази утрин Янаки Стоилов. Червеният депутат беше гост в сутрешния блок на медията, заедно с бившия председател на Народното събрание Цецка Цачева. Стоилов за пореден път заяви, че телевизията взема пари, за да отразява събитията в страната на избирателен принцип.qnaki

Нещо повече, депутатът от левицата разкри, че дори знае тарифата за репортаж, но отказа да я разкрие. Повод за гнева му се оказа контрапротестът, организиран от левицата, който ще се проведе в събота. И към който няма особен интерес. Според Стоилов това се дължи именно на корупцията в медиите, които получават пари, за да пишат и говорят единствено за протестите срещу кабинета, не и за тези, които го подкрепят.

“Платени репортажи, това правите вие”, завърши тирадата си депутатът. Думите му, естествено, бяха посрещнати остро не само от водещите на “Тази сутрин” Генка Шикерова и Константин Караджов, а също и от другата гостенка в студиото – Цецка Цачева. Депутатката от ГЕРБ нападна остро колегата си, че партията му организира митинг, при положение, че хората не искат и да чуват за тях.

Източник:razkritia.com