terapiq

Уж реномирано лечение в Индия взе живота вече на четирима болни

Ужасяващи новини споходиха болни от рак! Лъчетерапия, която вместо да лекува, вкарва болните в гроба изправи на нокти хиляди българи. Повод за притеснението се оказа лечение на рак в уж модерна и реномирана клиника в индийския град Банголор. Четирима българи заминават за въпросната клиника с надежда да се излекуват от страшното заболяване. Вместо

това обаче и четиримата биват върнати в родината си в ковчези.

Странното съвпадение в случая е, че и четирите жертви са от Сандански. Трагичните случаи с тях са се случвали с рамките на последните три години като последната починала е 34-годишната Гина Терзийска, майка на две деца. Жената се е борила с коварното заболяване рак на белите дробове в продължение на последните две години, преди наши лекари да я посъветват да замине на лечение в Индия.

Другите трима, починали след лечението в Индия, са Кирил Голчев на 62 години, Васил на 32 и Илиян на 31. Всички жертви са от един и същ град.

Близки на починалите споделиха, че са осъществявали контакта с персонала на болницата през интернет. Клиниката в Индия е изключително скъпа и всички разноски по лечението, както и по престоя на придружаващите и преводача се поемат от болния. 30 лечебни процедури струват 3000 долара.

източник: razkritia.com