Неприятен сакатлък станал по време на лов в дружинката от село Равадиново, Созополска община, съобщава “Флагман.бг”. Според изданието обаче случаят се укрива, а когатосе свързали с пострадалия, той упорито отричал.В неделя шестима от авджиите решили да поразпуснат след пусията на мезелъци и пивка в гората. Яли, пили, веселили се, докато един от тях решил, че в близкия шубрак шава заек. Вдигнал пушката и се прицелил.

Секунди след това от шумата обаче чули квичене на умряло. Авджиите хукнали и видели колегата си – видния общински съветник Стойчо Неделчев, известен с прякора Манджичката, да се превива от болка в крака.stoi4o

Шуртяла и кръв. Гуляят се разтурил и политикът веднага бил пратен в болница, където се намира и в момента, каза ни отлично осведомен източник от Созопол. За да не се разчува случката из Бургас, той бил транспортиран до пловдивска клиника.

Наш репортер се свърза с пострадалия, за да го пита как се чувства. „Наистина съм в Пловдив, не съм раняван, някой ви е излъгал, защото имам само една драскотина, май е хвръкнало някакво камъче и ми се е забило в крака. На мене така ми се е сторило, че са ме улучили – като ме прегледаха, разбраха, че нищо ми няма“, каза г-н Неделчев, но гласът му звучеше отпаднало и едва поемаше въздух в слушалката.

Активистът на ГЕРБ-Созопол е една от най-атрактивните личности, почти толкова, колкото и самият кмет от ГЕРБ Панайот Рейзи. И двамата са запалени авджии, но в същия ден кметът не бил заедно с шестимата. Неделчев има разкошна къща в Равадиново, с огромен двор и с кръчма в народен стил, където посреща своите съмишленици. През 2007 г. той бе кандидат за кмет на Равадиново.

Източник:blitz.bg