Актьорът проговори за сватбените си планове.

Звездата от „Под прикритие“ Деян Донков най-после проговори за сватбените си планове. Актьорът, на когото му писна, да го разпитват за личния му живот заяви “Ние се оженихме!“. В същия дух той продължи да разказва, че сватбата е била по време на скок с парашут в Монтана. И двойката дори очаква щъркела да им донесе дете.

Шеговитият отговор на актьора бе по повод спекулациите дали ще се ожени за Радина. Донков сподели, че може да каже много неща, да обещае много неща, но всъщност никое от тях да не е вярно. „Това е нещо, което си е само между нас.“, заяви лаконично актьорът. И даде да се разбере, че планове за брак скоро няма.d i w
Що се отнася до Радина Кърджилова актрисата призна, че е невероятно влюбена и щастлива. И въпреки че си мечтае за брак, не притиска Донков непрекъснато.

Звездата от „Фамилията“ сподели, че вече се чувства готова да стане майка. Но въпреки това ще изчака и половинката си да се почувства готов, преди да предприеме подобна стъпка, пише вестник „Преса“, цитирани от “Блиц”.

Както изглежда обаче плановете за бебе доста ще почакат, тъй като в поредния епизод на „Къртицата“ двамата не спряха да се карат. Подпийналият Донков не спираше да се заяжда с Радина, а актрисата не му остана длъжна. Звездата откровено сподели, че й е писнало да й се качват на главата. И заяви на любимия си, че ако продължава в същия дух, нищо чудно да остане сам.

Източник:kliuki.net