Вместо очакваното намаление се оказа, че има ново увеличение.

Оказа се, че намалението на цената на електроенергията, за което толкоз много се тръби всъщност така и не е осъществено в действителност.

Съюзът „СИЛА”, който придоби известност около протестите си за горивата алармира, че всъщност въпросното намаление не съществува.
От публикуваните снимки на сметки за ток ясно се вижда, че единственото, което правят управляващите е да манипулират общественото мнение, разбира се не без помощта на медиите.Фактите говорят, че вместо обещаното 5%-но намаление всъщност управляващите са ни сервирали 20%-но увеличение на цената на електроенергията.tok
С толкова средно е завишена сметката на домакинствата. Освен, че това може да се види с просто око, бихте могли да си направите сметката и с помощта на калкулатор, като за целта сравните сумата и изразходваната електроенергия от предходната фактура.Снимка: stroeji.bg

Лъсна поредната нагла лъжа на правителството, а на хората вече им писна да ги правят на маймуни и са категорични, че вече няма да търпят своеволията на управляващите върху гърба си, пише stroeji.bg.
След като правителството упрекна протестиращите, че исканията им са нереални, сега пред тях ще бъдат поставени следните искания:

1. Цената на електроенергията да бъде намалена с 30 до 40%, за да може да се компенсира последното безмълвно увеличение;

2. Да бъде потърсена съдебна отговорност на тези, които са позволили повишението на цената на електроенергията като са допуснали държавата да загуби милиарди левове чрез ДКЕВР.

3. Ако не могат да удовлетворят тези искания да подадат оставката си.

Източник:razkritia.com