Междувременно Ники Михайлов опроверга слуховете за раздялата си с Алисия чрез Фейсбук профила си.

Раздялата между Ники и Алисия, за която упорито се заговори вчера, е била скалъпена от фолк певеца Азис! Макар всички да очакваха, че както винаги Николета ще се окаже интригантката, всъщност цялата схема този път замислил Васил. Това бил неговият начин да си отмъсти на Ники Михайлов заради нападението преди няколко месеца.

Припомняме, че през март медиите гръмнаха с новината, че Азис е бил нападнат с опит за отвличане. Според близки на изпълнителя, той бил убеден на 100%, че поръчител на гаврата е именно Ники Михайлов.

alisiq

Националният вратар му бил ядосан заради песента „Нещо мръсно“, посветена на любимата му Алисия, писа HotArena.net.

Покрай всички тези интриги певицата пък изпаднала в депресия.

„Не издържам вече! Постоянно някой иска да ни навреди и да ни раздели с Ники! Всеки път се питам има ли нещо вярно в тези слухове, изневерява ли ми, ще ме остави ли. Писна ми от лъжи“, изплакала Алисия пред приятелки. Певицата така и не можела да свикне със звездния си статут и факта, че любовната й връзка ще обикаля жълтите медии ден.

Междувременно Ники Михайлов опроверга слуховете за раздялата чрез Фейсбук профила си. Той заяви, че ако един ден с Алисия решат да се разделят, щели да го съобщят чрез пиара си.

Източник:kliuki.net