Обичаната певица е имала шанс да се спаси, но отказала, за да не рискува живота на детето си.

Шокиращи разкрития за смъртта на обичаната българска певица Паша Христова са на път да предизвикат грандиозен скандал. Естрадната легенда е била убита, за да се прикрие факта, че е чакала дете от бившия Първи Тодор Живков. Информацията, колкото и невероятно да звучи, идва директно от високопоставен служител, работил дълги години в бившата Държавна сигурност.

todor

Самата операция по премахването на Христова е била съгласувана с КГБ, предават от Новини БГ. Изпълнителката на “Една българска роза” имала тайна връзка с Тато, но забременяла от него. Уплашен за името си и грандиозния скандал, който би настъпил, ако се разчуе, Живков поискал от Паша да направи аборт, но тя отказала. Затова Първия решил да се отърве от певицата и извънбрачното им дете.

 

За целта била инсценирана самолетната катастрофа на полета, с който Паша и нейни колеги трябвало да летят за Алжир. На 21 декември 1971 година, при излитането си, самолетът избухва в пламъци, в които смъртта си намират 32-ма души.

Тогава певицата е била бременна в четвъртия месец, а очевидци на огнения ад споделят, че звездата е можела да се спаси като скочи от горящата машина. Уплашена, че така ще навреди на детето си обаче Паша отказва, надявайки се, че спасителните екипи ще успеят да я измъкнат навреме от огъня.

Източник:razkritia.com