Благодарение на некадърната и лишена от всякаква логическа мисъл политика на кабинета “Орешарски”, сега България я чака санкции от страна на Европейския съюз и глобите ще са солени.

Основната причина гражданите да гласуват за избирането на политиците е, че те ще им служат, тъй като парите на народните представители идват от джоба на народа. orВ момента се оказва, че по-голямата част от данъкоплатците са с пробити джобове и пробойната в тях расте още повече, а и за в бъдеще, откакто кабинетът “Орешарски” стъпи на власт. За управлението им от над 100 дни, “същественото” което направиха са безумните назначение на некомпетентни лица, както и заема от 1 млрд. лв., който вече опукаха и вече мислят за още. А кой ще плаща  накрая сметката? Отново народът!

И сега хората ще трябва да се бръкнат заради некадърността на кабинета “Орешарски”, защото неотдавна блокираха сайтове за онлайн залагания и онлайн покер. Поради тази причина ЕС ще ни наложи солидни глоби, защото според CJEU (The Court of Justice of the European Union) държавите, които членуват в Европейския съюз, нямат право да налагат ограничения на хазартните услуги само на националните си пазари с цел да задоволят своя икономически интерес, писа zalozibg.com.

Източник:razkritia.com