Днес в мрежата тръгна грозен слух, че кметът, който си подаде оставката, е върнат от съда.

Слух и нелепо твърдение обикаля днес местните медии във Варна. После даже се пръкна „официално” съобщение, че Върховният административен съд връщал Кирил Йорданов на кметския стол.Магистратите имали много сериозни доводи, а именно, че той не бил обяснил своите причини за напускането. Как така ще си ходи без да е дал точни аргументи за своето решение?!sad

Преди всички, които не го искаха на власт, да се паникьосат и да настъпи хаос в общината, стана ясно, че всъщност това си е една тлъста и много несъобразителна шега на гърба на жителите на морския град. Днес изданията се надпреварват да бъдат оригинални в очите на своите читатели, а някои ги преглеждат набързо и не съзнават, че доста от информацията си е чист майтап. Така стана и със статията, на която хората се натъкнаха в сайта dailyvarna.com. Първоначално повечето изпаднаха в потрес, после настана смут, а важното уточнение, което е направено в края на материала разсея масовите притеснения.

Честит ден на лъжата! Взривът от емоции днес е гарантиран, а и защо да не погледнем с усмивка дори на най-сериозните новини от родната реалност.

Източник:razkritia.com