Актьорът Александър Сано-Среброто, по-известен като Косъма от „Под прикритие“, изневерява на половинката си Нели Александрова!

Среброто от бившата формация Братя Мангасарян от години има връзка с ТВ водещата Нели Атанасова, по-известна като бившата любовница на Иво Карамански. Двамата имат дъщеря, а Александър се грижи и за Иво-младши, синът на Карамански и Нели.

От скоро време в светските среди обаче се шушука, че Косъма от култовия сериал „Под прикритие“ има нова тръпка. Според вестник „Всеки ден“ Александър е хлътнал до уши по Бианка Илич, която придоби популярност като Супер Бианка в продукциите на Иван и Андрей.kosyma

Самата Бианка не спирала да се хвали пред приятелки, че е забила не кого да е, а един от новите секссимволи в българското кино. Тя дори показвала техни общи снимки, на които близостта между двамата е очевидна. Нещо повече, Бианка не спирала да се хвали, че Среброто ще зареже Нели заради нея. Като потвърждение на думите й, двамата доста често бяха засичани заедно в различни столични клубове през последния месец.

Засега не е ясно как реагира Нели на разпространяваните от Бианка слухове относно нея и мъжа й. Ако обаче се окажат истина, най-вероятно семейството им ще се разпадне, коментират запознати. Дали Среброто е готов да жертва петгодишната си връзка заради една авантюра? Времето ще покаже.

Източник:razkritia.com