Hood by Air Spring 2014 Collection Fashion Show at NY Fashion Week

Кание Уест е заплашен да прекара година зад решетките заради сбиване с папарак.

Срещу рапъра са били повдигнати обвинения, стана ясно този уикенд. Кание се сборичка с нахалния фотограф на 19 юли на летището в Лос Анджелис. Според приятели на 36-годишния певец, той просто се пресегнал да вземе камерата на папарака. Който пък на свой ред се хвърлил на земята и тотално преувеличил станалото, за да може да измъкне пари от Уест.

Така или иначе, фотографът е бил закаран в болница след спречкването. Сега той е наел известната адвокатка Глория Олред, която да го представлява в съдебната зала срещу Кание.

„Кание е окей. Той изобщо не е наранил папарака“ – твърди приятел на половинката на Ким Кардашиян.

Може и да не е нищо сериозно, но инцидентът със сигурност ще помрачи настроението в лагера Кардашиян. Наскоро се влоши положението и в брака на Клои Кардашиян. След като полицаи хванаха мъжа й Ламар Одом да кара дрогиран, той доброволно влезе в клиника. После пък я напусна само ден след пристигането си. В момента не се знае почти нищо за това къде е Ламар и какво е състоянието му, но проблемите му с наркотиците никога не са били тайна и Клои всячески се опитва да му помогне да се пребори с демоните си. Явно без особен успех…

Дали слабостта на сестрите Кардашиян към лоши момчета няма в един момент да започне да руши репутацията… и бизнеса им?

източник: missbloom.bg