Загива мъж, водил жена си на химиотерапия

Вратарят Ники Михайлов е бил зад волана на служебния джип на БФС в катастрофата край “Църна маца” миналата година – твърди “България днес”, като се позовава на източници от КАТ.
Информацията за Михайлов е покрита след заповед на шефа на Магистрална полиция. “Ники Михайлов няма никакво участие в причиняването на инцидента. Той се появява на мястото на произшествието в последния момент, след като катастрофата и смъртта на единия участник са били вече факт” – вдигат рамене разследващите.nikiПокриването на Ники Михайлов започва минути след като колата му се забива в катастрофиралите автомобили на магистралата. “Малко след катастрофхата на мястото пристигнал началник от Магистрална полиция, който нарежда джипът на вратаря да бъде избутан настрани” – твърди свидетел на жестоката катастрофа. Той забранява всякакви коментари и споменаване на имена по полицейските радиостанции. Нарежданията му обаче са чути от тв журналисти, които по това време подслушват полицейските честоти. Минути след това Николай Михайлов с помощта на ченгетата моментално е изкаран от автомобила и закаран в частна болница за преглед.

В катастрофата загива мъж, който карал жена си на лечение в София.
Инцидентът станал, след като на 18 май Ники Михайлов и компания се връщал от купон в Пловдив, където били на участие на Преслава.

Източник:razkritia.com